Footlogix-vaahtovoide hyvin kuivalle iholle on erittäin tehokas kosteuttaja ja sopii erityisen kuiville jaloille sekä diabeetikon jaloille että ikääntymisestä aiheutuneiden oireiden hoitoon. Sisältää ureaa.

Footlogix 2 vaahtovoide - kuivalle iholle                     20 €

Footlogix vaahtovoide kuivalle iholle on tehokas kosteuttaja ja perusta jalkojen jokapäiväiselle hyvinvoinnille. Normaalille ja kuivalle iholle, myös diabeetikolle. Sisältää ureaa. Nopeasti imeytyvä, kosteuttava vaahtovoide kuivalle iholle päivittäiseen käyttöön. Sisältää ureaa. Sopii myös diabeetikolle.

Footlogix-vaahtovoide hyvin kuivalle iholle on erittäin tehokas kosteuttaja ja sopii erityisen kuiville jaloille sekä diabeetikon jaloille että ikääntymisestä aiheutuneiden oireiden hoitoon. Sisältää ureaa.

Sandaalien ja kankeiden työkenkien käyttö sekä avojaloin kulkeminen aiheuttavat herkästi kovettumia ja kantapäiden halkeilua. Myös diabeetikon jalat ovat herkät. Sisältää urean lisäksi Evening Primrose (iltahelokki)-öljyä, joka korjaa halkeilevan ihon rakennetta.

Footlogix-vaahtovoide hilseilevälle iholle vähentää ihon hilseilyä ja kuoriutumista sekä helpottaa sieni-infektion aiheuttamaa kutinaa varpaiden välissä. Avojaloin kulkeminen yleisissä tiloissa kuten uimahallissa saattaa altistaa infektiolle. Spiraleen® leväuutteen ja muiden tehokkaiden anti-mikrobisten ainesosien ansiosta vahvistaa ja suojaa nihkeitä, tartunnalle alttiita jalkoja ja ehkäisee urheilijan syndroomaa. Ei lisätty kosteuttavia ainesosia.

Spiraleen®-leväuute on tehokas hoitamaan kuivaa, karheaa, kutiavaa tai hiekkapaperin karheaa ihoa. Footlogix-vaahtovoide ärtyneelle iholle auttaa myös sieni-infektion hoidossa. Urea (10%) sitoo kosteutta. Sopii ikääntymisen aiheuttamien jalkaongelmien hoitoon, diabeetikolle sekä silloin kun vastustuskyky on esim. sairaudesta johtuen heikentynyt.

Tehokas antimikrobista Spiraleen® leväuutetta ja teepuuöljyä sisältävä suihke avuksi kynsisienen hoitoon. Tehoaa lievistä värimuutoksista aina sieni-infektioon asti. Avokadouute ja Panthenol auttavat kynttä paranemaan infektion jälkeen.

Footlogix-vaahtovoide väsyneille jalolle sisältää mm. hevoskanstanjauutetta, jolla on verenkiertoa edistäviä ominaisuuksia. Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) eli Amerikan taikapähkinä auttaa ehkäisemään tulehduksia. Voide sopii kaikille, jotka joutuvat istumaan tai seisomaan pitkiä aikoja, diabeetikolle, raskauden aikana sekä myös suonikohjuista kärsiville tai jos joutuu käyttämään kompressiotukia. Sisältää 5% ureaa.

Footlogix 9 Jalkadeodorantti                                          20 €

Footlogix-jalkadeodorantti sisältää teepuuöljyä neutraloimaan hajuja ja menthoolia viilentämään ja raikastamaan jalkoja. Tuhoaa todistetusti hajuja aiheuttavia bakteereja. Suihkauta jalkadeodoranttia päivittäin puhtaalle iholle.

Footlogix-kenkädeodorantti sisältää teepuuöljyä, joka tuhoaa hajuja aiheuttavia bakteereita ja jättää jalkineisiin raikkaan tuoksun. Ei vahingoita nahka- tai kanvaasijalkineita. Suihkautetaan suoraan jalkineisiin.

ILOISET VARPAAT

Iloiset Varpaat Super -kantapäävoide on karheille, kuiville ja 
halkeileville jaloille ja erityisesti kantapäille tarkoitettu 
erikoisvoide, joka kerran päivässä käytettynä tuottaa tulosta 
jo muutamassa päivässä. Sopii myös diabeetikoille. Ureaa 25 %

Amway - Body Lotion G&H NOURISH+™                  16 €

Runsas ja voidemainen vartaloemulsio auttaa rauhoittamaan kuivaa ihoa kosteuttamalla sitä 24 tunnin ajan. Auttaa korjaamaan ihon kosteustasapainoa ja suojaamaan ihoa kuivattavilta ympäristötekijöiltä. 

Nutriway™  Biotin C Plus                                                24 €

Ravintolisä, jossa on biotiinia, C-vitamiinia ja kollageenia. Biotiini edistää hiusten pysymistä normaaleina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.

Herkän ihon jalkavoide, urea                          12 €

Sensitive ureaa sisältävä jalkavoide antaa nopean ja pitkäkestoisen avun kuivalle iholle. Syväkosteuttava voide sisältää 10 % synteettisesti valmistettua ureaa, laadukkaita öljyjä ja merileväuutetta. Lisäksi tyrnimarjauute auttaa jalkojen kosteustasapainon säilyttämisessä. Tuote sopii erityisesti neurodermatiittiin ja diabeetikon jaloille.

Kovettumavoidepuikko    23 g                          12

Voimakkaasti kosteuttava Peclavus Basic kovettumapuikko on tehokas apu kuivalle ja karhealle iholle. Risiini- ja jojobaöljyä sisältävää puikkoa on helppo ja nopea käyttää kovettuneiden ja halkeilevien kantapäiden hoitoon. Karitevoi ja mehiläisvaha kosteuttavat ja laventeliöljy rauhoittaa kuivaa ihoa.

Peclavus –jalkahoitotuotteet ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla. Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai geneettisesti muunneltuja ainesosia. Tuotteiden valmistuksessa kasviperäisiä ainesosia ei ole säteilytetty eikä niiden kehityksessä ole käytetty eläinkokeita.

Lähihoitaja/jalkahoitaja

Piia Kuusela

Puh. 045 6572479

Piiparinpolku 15 B 66

20360, Turku

©2017 PIIAN JALKAHOITO