top of page
IMG-20180925-WA0000.jpg
905001_edited.jpg

Footlogix-vaahtovoide hyvin kuivalle iholle on erittäin tehokas kosteuttaja ja sopii erityisen kuiville jaloille sekä diabeetikon jaloille että ikääntymisestä aiheutuneiden oireiden hoitoon. Sisältää ureaa.

2-2.png

Footlogix 2 vaahtovoide - kuivalle iholle                     20 €

Footlogix vaahtovoide kuivalle iholle on tehokas kosteuttaja ja perusta jalkojen jokapäiväiselle hyvinvoinnille. Normaalille ja kuivalle iholle, myös diabeetikolle. Sisältää ureaa. Nopeasti imeytyvä, kosteuttava vaahtovoide kuivalle iholle päivittäiseen käyttöön. Sisältää ureaa. Sopii myös diabeetikolle.

3-3.png

Footlogix-vaahtovoide hyvin kuivalle iholle on erittäin tehokas kosteuttaja ja sopii erityisen kuiville jaloille sekä diabeetikon jaloille että ikääntymisestä aiheutuneiden oireiden hoitoon. Sisältää ureaa.

3+.png

Sandaalien ja kankeiden työkenkien käyttö sekä avojaloin kulkeminen aiheuttavat herkästi kovettumia ja kantapäiden halkeilua. Myös diabeetikon jalat ovat herkät. Sisältää urean lisäksi Evening Primrose (iltahelokki)-öljyä, joka korjaa halkeilevan ihon rakennetta.

7-7.png

Footlogix-vaahtovoide hilseilevälle iholle vähentää ihon hilseilyä ja kuoriutumista sekä helpottaa sieni-infektion aiheuttamaa kutinaa varpaiden välissä. Avojaloin kulkeminen yleisissä tiloissa kuten uimahallissa saattaa altistaa infektiolle. Spiraleen® leväuutteen ja muiden tehokkaiden anti-mikrobisten ainesosien ansiosta vahvistaa ja suojaa nihkeitä, tartunnalle alttiita jalkoja ja ehkäisee urheilijan syndroomaa. Ei lisätty kosteuttavia ainesosia.

7+.png

Spiraleen®-leväuute on tehokas hoitamaan kuivaa, karheaa, kutiavaa tai hiekkapaperin karheaa ihoa. Footlogix-vaahtovoide ärtyneelle iholle auttaa myös sieni-infektion hoidossa. Urea (10%) sitoo kosteutta. Sopii ikääntymisen aiheuttamien jalkaongelmien hoitoon, diabeetikolle sekä silloin kun vastustuskyky on esim. sairaudesta johtuen heikentynyt.

7T.png

Tehokas antimikrobista Spiraleen® leväuutetta ja teepuuöljyä sisältävä suihke avuksi kynsisienen hoitoon. Tehoaa lievistä värimuutoksista aina sieni-infektioon asti. Avokadouute ja Panthenol auttavat kynttä paranemaan infektion jälkeen.

8.png

Footlogix-vaahtovoide väsyneille jalolle sisältää mm. hevoskanstanjauutetta, jolla on verenkiertoa edistäviä ominaisuuksia. Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) eli Amerikan taikapähkinä auttaa ehkäisemään tulehduksia. Voide sopii kaikille, jotka joutuvat istumaan tai seisomaan pitkiä aikoja, diabeetikolle, raskauden aikana sekä myös suonikohjuista kärsiville tai jos joutuu käyttämään kompressiotukia. Sisältää 5% ureaa.

9.png

Footlogix 9 Jalkadeodorantti                                          20 €

Footlogix-jalkadeodorantti sisältää teepuuöljyä neutraloimaan hajuja ja menthoolia viilentämään ja raikastamaan jalkoja. Tuhoaa todistetusti hajuja aiheuttavia bakteereja. Suihkauta jalkadeodoranttia päivittäin puhtaalle iholle.

10.png

Footlogix-kenkädeodorantti sisältää teepuuöljyä, joka tuhoaa hajuja aiheuttavia bakteereita ja jättää jalkineisiin raikkaan tuoksun. Ei vahingoita nahka- tai kanvaasijalkineita. Suihkautetaan suoraan jalkineisiin.

ILOISET VARPAAT

Banneri-855x350.jpg
72501_3.jpg

Iloiset Varpaat Super -kantapäävoide on karheille, kuiville ja 
halkeileville jaloille ja erityisesti kantapäille tarkoitettu 
erikoisvoide, joka kerran päivässä käytettynä tuottaa tulosta 
jo muutamassa päivässä. Sopii myös diabeetikoille. Ureaa 25 %

EIA.w600.h600.118102.jpg
Amway_logo.png

Amway - Body Lotion G&H NOURISH+™                  16 €

Runsas ja voidemainen vartaloemulsio auttaa rauhoittamaan kuivaa ihoa kosteuttamalla sitä 24 tunnin ajan. Auttaa korjaamaan ihon kosteustasapainoa ja suojaamaan ihoa kuivattavilta ympäristötekijöiltä. 

NUTRILITE-Biotin-c-plus.jpg

Nutriway™  Biotin C Plus                                                24 €

Ravintolisä, jossa on biotiinia, C-vitamiinia ja kollageenia. Biotiini edistää hiusten pysymistä normaaleina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.

peclavus_logo.jpg
5552002_urea_jalkavoide-1.png

Herkän ihon jalkavoide, urea                          12 €

Sensitive ureaa sisältävä jalkavoide antaa nopean ja pitkäkestoisen avun kuivalle iholle. Syväkosteuttava voide sisältää 10 % synteettisesti valmistettua ureaa, laadukkaita öljyjä ja merileväuutetta. Lisäksi tyrnimarjauute auttaa jalkojen kosteustasapainon säilyttämisessä. Tuote sopii erityisesti neurodermatiittiin ja diabeetikon jaloille.

Kovettumavoidepuikko    23 g                          12

Voimakkaasti kosteuttava Peclavus Basic kovettumapuikko on tehokas apu kuivalle ja karhealle iholle. Risiini- ja jojobaöljyä sisältävää puikkoa on helppo ja nopea käyttää kovettuneiden ja halkeilevien kantapäiden hoitoon. Karitevoi ja mehiläisvaha kosteuttavat ja laventeliöljy rauhoittaa kuivaa ihoa.

Peclavus –jalkahoitotuotteet ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla. Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai geneettisesti muunneltuja ainesosia. Tuotteiden valmistuksessa kasviperäisiä ainesosia ei ole säteilytetty eikä niiden kehityksessä ole käytetty eläinkokeita.

bottom of page